Donence - 9. epizoda!

Dönence - Tropik - Tropci

Donence – 9. epizoda!

By  | 

Nakon što je video postao viralan, Gece proživljava pakao. Ljudi je osuđuju i napadaju, a Gulce joj pruža svoju ruku. Ozgur staje u njenu odbranu i otjera ljude uvjeravajući ih da će dokazati da je Gece nedužna.

Gece je van sebe kada je Verda pozove da dođe kući odmah. Njih dvije dolaze i Verda i Džem ispituju Gece kako je došlo do toga. 

Džem zajedno sa Ozgurom napada menadžera koji stoji iza svega po Harunovom nalogu. Ozgur, Sera i Berkaj smisle kako ga pomognu Gece. Dokopaće se pravog videa i objaviti ga. U međuvremeno, Gulce nastavlja svoju vezu sa Oguldžanom i pristane da ide sa njegovim prijateljima u kino.

Međutim, njena zamisao ne prolazi bas kako treba jer se ne snalazi sa njim, takođe i dobije napad u bučnom kinu. Oguldžan odlazi, a Gece je tješi. Gulce je utučena jer nije kao ostali i misli da neće nikada imati prijatelje.

Ozgur javi Gece da su došli do pravog snimka. Ona je presrećna i zamoli ga da organizuju kino ispred kuće njegove. Tako i urade i svi uživaju i druže se. Miro se prikrade i ukrade usb na originalnim snimkom.

Iz socijalne službe dolazi žena kod Džema i Verde pod prijetnjom da će im oduzeti Gulce zbog snimka koji je osvanuo. Džeren zna istinu i prizna Miru bijesna da zna da je on udario. Ozgur je šokiran kada vidi da nema usb, a Verda i Džem kada se socijalna radnica pojavi na vratima.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *