Dva života – 149. i 150. epizoda

Dos Vidas / Dva života

Dva života – 149. i 150. epizoda

By  | 

Dva života – 149. i 150. epizoda

149. epizoda:
Posle veoma nepomirljivog sastanka za pomirenje, pred Hulijom je novi zadatak, naterati Dijanu da ispoštuje njenu strategiju razvoda. Nade da će se radionica oporaviti nisu izgubljene. Olga takođe razmišlja o odlasku iz grada, ako na kraju ne povrati posao ili sina.
U koloniji, Karmen i Viktor neumorno rade na razotkrivanju Venture i Patrisije, kako bi mladić (Viktor) mogao da izađe iz zatvorske ćelije. A Karmen veruje da je otkrila nit koja se može povući tako da pravi krivci završe iza rešetaka.
Linda je već odlučna da priredi jednu od svojih velikih rođendanskih zabava.
Kiros počinje da pokazuje naglo interesovanje za studije… 
150. epizoda:
Usred čina pomirenja, Serhio baca bombu svojim priznanjem: on je i dalje zaljubljen u Huliju, ona je jedino što želi. Hulijin odgovor će označiti pre i posle u njihovoj vezi.
Erik otkriva da je Danijev otac došao da ga poseti samo zbog novca i, iako ga Elena moli da ne kaže njenom sinu, Erik nije toliko siguran da je to prava stvar. Tajne između majki i sinova nikada ne završavaju dobro…
U Gvineji, Viktor je pretrpeo teške batine u zatvoru. Karmen pokušava da ga uveri govoreći mu da je namamila Patrisiju da napravi grešku, poslavši lažno pismo Seralvu. Ali, Patrisija je veoma inteligentna i Karmenin pokušaj da je destabilizuje možda neće imati efekta, i čak štaviše, može joj se obiti o glavu.
Linda postaje opsednuta time da postane „korisna žena“ i pokaže ocu da može da ostane u Rio Muniju. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *