Dva života – 155. i 156. epizoda

Dos Vidas / Dva života

Dva života – 155. i 156. epizoda

By  | 

Dva života – 155. i 156. epizoda

155. epizoda
Dijanina hiperaktivnost pretvara Hulijin odmor u nešto toliko užurbano da sirotoj počinje da treba odmor od sopstvenog odmora. I pored toga, imaće vremena da malo bolje upozna Lea i otkrije da možda i nije tako iritantan čovek.
U Africi, Viktoru ističe vreme pred suđenje. Karmen se oslanja na Enou, koja ulaže sve svoje napore da ispuni svoju ulogu špijuna. Ali, koliko dugo može da obmanjuje Patrisiju? U međuvremenu, stvari postaju sve teže za Lindu, a ako se stvari ne promene, moraće zauvek da napusti Gvineju.
Kirosova odluka da stekne akademsku diplomu počinje da mu stvara probleme u kombinovanju sati studija sa radom u fabrici i Mabale počinje da sumnja da se nešto dešava.
156. epizoda
Hulija se plaši da će posledice novih članaka o njoj biti nepovratne.
Mario će otkriti nešto važno i naterati Erika da se suoči sa onim što je izbegavao.
Viktorovo suđenje se bliži i on gubi nadu, ali Karmen ne odustaje.
Linda mora da se vrati u metropolu jer otac ne želi da je izdržava, ali joj pada na pamet da bi mogla sama sebe da izdržava.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *