Dva života – 93. i 94. epizoda

Dos Vidas / Dva života

Dva života – 93. i 94. epizoda

By  | 

Dva života – 93. i 94. epizoda
93. epizoda
Umorna od toga što nikada nije sama sa Serhiom, Hulija zamoli Marija da večera sa Dijanom da je izvuče iz kuće. Međutim, posebno veče Hulije i Serhija postaje zanimljivo kada se Dijana vrati ranije nego što se očekivalo.
U Rio Muniju, Karmen se oseća odgovornom za Viktorovu odluku da otpusti Kirosa. Uz Enoino ohrabrenje, ona odlučuje da preuzme inicijativu i pronađe mu novi posao, ali bi njen plan mogao da ga još više udalji od nje.
94. epizoda
Životna situacija u Hulijinom stanu je i dalje napeta. Serhio predlaže Dijani da se preseli u hotel kako bi par imao potrebnu privatnost. Ali, ni Dijani ni Huliji se ova ideja ne dopada.
U Rio Muniju, Karmen ozbiljno sumnja da se pitanje fotografija sa fontane može rešiti. Toliko je zabrinuta da se plaši da će veridba biti otkazana.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site