Dva života – 23. i 24. epizoda

Dos Vidas / Dva života

Dva života – 23. i 24. epizoda

By  | 

Dva života – 23. i 24. epizoda

23: Uprkos svim neuspesima, Hulija još uvek nije odustala od želje da preuzme Karmeninu radionicu i istražuje njenu prošlost.
Serhiju treba više vremena da popravi mašine nego što se očekivalo. On zapravo pokušava da zadobije Hulijin oproštaj i ponovo je osvoji.
Karmen ne želi da se oprosti od Rio Munija. Ohrabrena Agustinom smišlja plan kako da zaradi novac s kojim bi pomogla ocu. Ali da bi svoj plan pretvorila u stvarnost, mora postići dogovor s jednim vrlo određenim partnerom.
24: Hulija napokon počinje sa potragom radnika za svoju radionicu. Ali plan se iz uzbudljive perspektive za celo selo pretvara u ogroman izvor sukoba. Serhio, koji je još uvek zauzet popravljanjem mašina, nudi svoju podršku.
U Rio Muniju, Karmen počinje da pretvara svoj san o prodaji Kirosovog nameštaja u stvarnost, a i tenzije između nje i Kirosa konačno, polako ali sigurno popuštaju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site