Dva života – 63. i 64. epizoda

Dos Vidas / Dva života

Dva života – 63. i 64. epizoda

By  | 

Dva života – 63. i 64. epizoda
63:
Hulija dobija uzbudljivu ponudu od vlasnika prodavnice nameštaja, oni mogu biti partneri ako Hulija pristane da preseli radionicu u Madrid i angažuje potpuno novi tim. U Gvineji, Kiros prihvata Karmenin predlog da zajedno napuste Rio Muni. Njih dvoje znaju da će morati pažljivo da prikriju tragove kako bi izbegli da Fransisko i Patrisija otkriju njihove planove.
64: Celo selo je šokirano kada sazna za Hulijin plan da ode. Ne želeći da puste jednu od svojih omiljenih komšinica, svi se udružuju kako bi joj pomogli da otplati dug prema majci. Karmen takođe planira da ode, ali iz sasvim drugih razloga. Ona i njen voljeni Kiros planiraju svaki korak svog bekstva, od kojih su neki bolni poput izdaje Viktora ili izjave ljubavi koju ona ne oseća.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *