Dva života – 69. i 70. epizoda

Dos Vidas / Dva života

Dva života – 69. i 70. epizoda

By  | 

Dva života – 69. i 70. epizoda
69:
Hulijini napori da sakrije trudnoću od svih, uključujući i rođenu majku, podstakli su glasine da je zadesila teška bolest. Tirso želi da sazna istinu i odlučuje da ode kod nje. Zbog nesporazuma, Hulija slučajno otkriva Marijinu tajnu Eleni. U Rio Muniju, kada sazna za Karmenine sumnje da se uda za njega, Viktor je nagovara da otkrije istinu. Spreman je da otkaže venčanje ako ona nije sigurna da ga voli. Sve nervozniji zbog Patrisijinog budnog oka, Ines i Anhel smišljaju plan da odagnaju njene sumnje. Ali da bi to uradili, biće im potrebna pomoć zaljubljene Alisije.
70: Hulija je konačno rasterećena nakon što je svojoj majci rekla za trudnoću. Ali, Dijana ne dozvoljava da mir među njima traje dugo i zahteva da to odmah saopšti Serhiju. U Rio Muniju, Kiros je zbunjen i ogorčen na Karmen, čezne za objašnjenjem i zahteva ga u najmanje očekivanom trenutku. U međuvremenu, Anhel i Ines imaju sreće kada Alisija pristane da bude paravan da zaštiti njihovu tajnu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *