Dva života – 67. i 68. epizoda

Dos Vidas / Dva života

Dva života – 67. i 68. epizoda

By  | 


Dva života – 67. i 68. epizoda
67:
Hulija mora da reši mnogo stvari nakon što je saznala za svoju trudnoću, da saopšti Serhiju da će postati otac, da to sakrije od majke da je ne bi izludela, da pojasni Tirsu zašto ga je odbila. Međutim, nije spremna da se suoči sa svime, pa odlučuje, uz Eleninu pomoć, da ne brza sa daljim delima. U Rio Muniju, Karmen i Viktor su vereni. Na njen užas, vest se proširila po celoj koloniji. Ali, stvari se pogoršaju kada je Viktor nagovori da objave njihovu veridbu pred celom fabrikom, uključujući i Kirosa.
68: Hulija planira da kaže Serhiju da je trudna, ali kada dođe vreme, trenutno ne može da mu saopšti tu vest. S druge strane, podstaknute Riberovim sumnjama, selom su se proširile glasine o Huliji. U Rio Muniju, Karmen se vraća u radionicu. Uskoro se razvija tenzija sa Kirosom, koji se oseća izdano i ne može da podnese njenu blizinu. Afera između Anhela i Ines je u osetljivoj fazi kada Patrisija upita Ines za misterioznu ženu koja je izgleda ukrala Anhelovo srce. Ines mora da drži stvari pod kontrolom kako njihova veza ne bi bila razotkrivena.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *