Dva života – 77. i 78. epizoda

Dos Vidas / Dva života

Dva života – 77. i 78. epizoda

By  | 

Dva života – 77. i 78. epizoda
77. epizoda

Hulija i Tirso su kao tempirane bombe. Dok ona sprema veliku porudžbinu u kojoj sve ide u najboljem redu, Tirso se bavi dolaskom svog nećaka Erika i metežom koji je dolaskom izazvao u selu.
Otkako je Karmen otpuštena iz fabrike, ona sve manje vidi smisao svog života u Rio Muniju, pa se čak i pita da li da ostane u koloniji.
78. epizoda
Hulija predstavlja Serhija kao novozaposlenog u radionici. Nakon početnog šoka, svi ga dočekuju raširenih ruku. Svi osim Elene, koja vidi kako Serhio menja dinamiku i ponovo se opasno približava srcu njene prijateljice.
U Rio Muniju, Karmen pristaje da se vrati u fabriku pod uslovom da se Patrisija ne meša u vođenje radionice. Međutim, već njen prvi susret sa radnicima je komplikovaniji nego što je očekivala.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *