Dva života – 47. i 48. epizoda

Dos Vidas / Dva života

Dva života – 47. i 48. epizoda

By  | 


Dva života – 47. i 48. epizoda
47. epizoda

Dok je odnos između Hulije i Tirsa i dalje napet, Dijanin odnos sa ćerkom nije ništa bolji, tačnije postaje nepodnošljiv. Hulija ne zna šta da uradi da smiri majku. U činu očaja, ona se okreće Serhiju, na njegovo oduševljenje i na Tirsov užas.
U Rio Muniju, Fransisko pokušava da zaštiti svoju ćerku po svaku cenu nakon što je Karmen napadnuta, obezbeđujući joj stalni nadzor. Ali, ona to vidi kao preteranu reakciju i pokušava da to spreči. Sve dok joj neočekivani niz događaja ne promeni mišljenje.
48. epizoda
Posle noći provedene u radionici, Tirso dolazi u posetu Huliji. Došao je da se izvini što ju je nazvao sebičnom, ali Hulija nije spremna da mu oprosti. Jaz između njih je prilika za Serhija, koji je sve bliži pomirenju sa Hulijom.
U Rio Muniju, kamen bačen kroz prozor kuće Velesa de Gevare izazvao je skandal. Svi oko Karmen su zabrinuti za nju. Viktor traži od Fransiska da otpusti Kirosa jer nije radio svoj posao, ali sluga je Karmenina najbolja zaštita i njih dvoje se zbližavaju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site