Dženet 6. i 7. epizoda! Melisa se otruje!

Dženet-Cennet'in Gözyaslari

Dženet 6. i 7. epizoda! Melisa se otruje!

By  | 

Dženet 6. i 7. epizoda! Melisa se otruje!

6 epizoda
Melisa zbog ljubomore prosipa vino po Dženet. Selim odvozi Dženet kući koja nije ni planirala dugo da ostane jer kući ima bolesnu nanu.Džanet pokušavaju da pomute razum kada je Selim u pitanju, kako bi Melisa dobila ono što želi.

7 epizoda
Dženet beži jer je žele ubiti.Melisa sve čini da osvoji Selima, iako je on ne želi.Selim govori Melisi da je voli kao sestru, ali mu ona govori da mu nije sestra.Dženet se zahvaljuje Selimu što joj pomaže, a on njoj što mu je ulepšala život.Melisa se otruje sa tabletama, te je majka pronalazi kako leži bez svesti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *