Dženet 70. i 71. epizoda!Melisa traži oproštaj od Dženet!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Dženet-Cennet'in Gözyaslari

Dženet 70. i 71. epizoda!Melisa traži oproštaj od Dženet!

By  | 

Dženet 70. i 71. epizoda!Melisa traži oproštaj od Dženet!
70 epizoda
Kaya pokuša zadaviti Čengiza, ali u sobu ulaze Nilgun i Ozlem. Dženet vodi Arzu kući jer je još uvek omamljena, ali tamo je Melisa. Baca u lice majci papire o DNK testu i govori joj da mora oterati Dženet. Selim dolazi u bolnicu, jer želi ispitati oca. Kada ga upita je li ga Kaya ranio,da mu da signal očima,a Čengiz odluči sakriti istinu. Selim kasnije od Dženet saznaje neke detalje i siguran je da se kockice slažu. Melisa doživi još jedan nervni slom.

71 epizoda
Kaya i Arzu razgovaraju. On je uverava da oni i Dženet moraju biti porodica. Mukadeš je sigurna kako je ona sledeća Kayina žrtva, a u to se uveri kada on dodje da joj preti. Nilgun i Ozlem vode Čengiza kući. Kada ostane sama s njim Nilgun mu kaže da je ubica. Kaya iznenada dođe da poseti Čengiza i Selim mu se suprotstavi. Dženet ih rastavi. Arzu piše dva pisma, jedno za Dženet i drugo za Melisu. Melisa traži oproštaj od Dženet.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno