Dženet od 76. do 79. epizode!

Dženet-Cennet'in Gözyaslari

Dženet od 76. do 79. epizode!

By  | 

Dženet od 76. do 79. epizode!
76 I 77 epizoda
Dok se porodica Arısoy sprema pokopati Čengiza, Orhan i ostali Soyeri stižu u njihovu kuću. Orhan se sukobi sa Selimom i udari ga nekoliko puta u lice. Međutim, najviše ih pogode Semine reči o izdaji. Orhan sumnja kako Čengiz nije bio sam u noći kada je ubijen Riza. Svi žele od Kaye saznati istinu Ka njemu krenu I Selim i Arzu. Melisa prati Arzu i saznaje dosta toga. Selim obeća Ozlem pomoć i nagovara je da ne pobaci.

78 epizoda
Melisa odlazi kod Kaye kako bi saznala još detalja o svemu. Ispituje ga, a svo vreme snima razgovor. Pita ga voli li njenu majku. Kaya joj kaže da se kloni Dženet jer se iz aviona vidi kako je zla. Ozlem želi zadržati bebu, ali Nilgun se tome protivi i govori kako će otići. Sema se doseljava kod njih kako bi štitila Ozlem. Kaya zove Arzu na večeru, ali lokaciju sazna Melisa i pozove Dženet.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site