Ek Bhram: Sarvagun Sampanna - 10. epizoda - Kabir stane u Kavjinu odbranu!

Ek Bhram - Sarvagun Sampanna

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 10. epizoda – Kabir stane u Kavjinu odbranu!

By  | 

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 10. epizoda – Kabir stane u Kavjinu odbranu!
Prevod: Maja
Kabir govori svešteniku da odradi njegove poslednje obrede, tj. obrede kao da on više nije živ. PK ga upozori da umukne, zatim ga podseća da je počinio grešku stupivši u brak sa udovicom i obred udovice je obavezan u ovom slučaju. Kabir kaže da je su obojica postali jako predviđeni: tata će da mu viče kako se usudio da prekine ovaj obred udovice, a on će da pita njega potom kako se usudio da taj obred obavlja sa Kavjom; obojica će da se deru na sav glas. On pogleda Kavju i odšeta odatle sa njom. Suman tvrdi da je ovaj obred neophodan zarad njegovog života. PK viče na Kabira da, ako ima toliko muka zbog obreda svoje porodice, napusti kuću onda. Kabir govori da nikad neće napustiti kuću, kao ni dopustiti da mu porodica bude mentalno izmučena od strane njegovog rođenog oca ili nekog drugog člana. Kasnije, Kabir se vraća kući sa Kavjom. Aruš pita gde su bili ostavivši ga samog kod kuće. Kabir mu predloži da izađe napolje da se igra, pa onda se okreće ka Kavji pitajući je zar je izgubila zdrav razum i kako može da podržava narodna verovanja o udovicama, gde je njeno mudro gledište. Kavja ga napada zašto ju je odveo sa tog obreda, razume li osećanja i vrednosti porodice. Njihova prepirka se nastavlja.
Nakon nekog vremena, PK se priprema za sastanak tiska (konferenciju štampe) u vezi kampanje velikih izbora. Njegova verna podrška i lični vozač se vrati. PK mu daje zadatak da otkrije nešto više o Kavji, pošto njemu lično ona deluje kao da ima više skrivenih tajni nego što se čini i on može da veruje samo njemu.
(NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site