Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 16. epizoda – Kabir i Druv se prepiru zbog Suman!

Ek Bhram - Sarvagun Sampanna

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 16. epizoda – Kabir i Druv se prepiru zbog Suman!

By  | 

Kabir i Druv se prepiru zbog Suman!

Prevela: Maja 😀

PK Mital grdi Kavju indirektno je nazivajući jadnicom i hvali Đanvi. Kavja ga prekida rečima da je učinila po instrukcijama i nalogu, pa da je svekar ne bi ovako optuživao da ima poverenja u nju. Deda je upozori da spusti glas. Đanvi i Išani se osmeše zločesto.

PK odvodi Đanvi na sprat i govori joj da ne pušta Suman napolje više, te da ona treba da boravi među ta 4 zida 24/7. Zatim joj daje zadatak da se brine o njoj lično i da je zaključa, on ne namerava da ponavlja svoje zapovesti. Kabir ga sprečava tvrdeći da on ne sme da radi ovo sa majkom. Potom se obrati ostalim ukućanima pitanjem zašto večito toliko ćute i dopuštaju mu da radi takve stvari. Nakon svega, ovo je kuća; nije zatvor. On pita zašto samo reči koje izgovori PK imaju značenje, a ostali su nemi. Druv veli Kabiru da ide, ali ga ovog puta Kabir ućutkuje odgovarajući mu da je došlo vreme da ispita ovo. Nije mu jasno kako Druv može da posmatra majku u ovakvom stanju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Druv ga pita misli li da ne brinu, voli mamu i njen je sin takođe. Onda ga napada gde je bio kad je majka prolazila kroz sve ovo, on je bio tu i otac i ukućani su joj videli stanje. Đanvi je pokušavala najbolje lekare, lečenje je trajalo dugo, sama se starala o njoj. PK bi trebalo da zna najbolje o Suman. Zato, Druv zabranjuje Kabiru da ih ispituje po povratku nakon toliko godina. Đanvi pokuša da izusti nešto, ali joj on vikne da zaključa vrata. Ona tako učini, čuje se neka pesma u pozadini. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site