Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 18. epizoda – PK je primoran da opere noge staricama!

Ek Bhram - Sarvagun Sampanna

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 18. epizoda – PK je primoran da opere noge staricama!

By  | 


Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 18. epizoda – PK je primoran da opere noge staricama!

Đanvi priđe prozoru i otvori ga. Manohar kaže da je došao po flašu vode da je stavi u kola. Doda i da su vrata od kuhinje zaključana, zato je došao do prozora. Đanvi mu da vodu i on ode odatle. Išani pročita Kabirov status na “friendbook-u”, u kome se indirektno zahvaljuje nekoj posebnoj osobi. Požali se Đanvi da je sigurno to posvetio Kavji, počeli su da se privlače kao magneti. Đanvi mistično izjavi da se magneti ne privlače uvek. Ponekad znaju i da se odvoje.
Sa druge strane, Kavja isto pročita Kabirov status. Kabir dođe da popije malo vode iz bokala. Indirektno pričaju jedno o drugom kako su se podržali u najtežim vremenima. Kabir je status posvetio njoj. Kavja je zahvalna što je Kabir bio uz nju i podržao je nakon Vjomove tragične smrti. Uverava ga da će njegova majka vrlo brzo biti bolje. Dodaje i da su prijatelji pravi kada ostanu tu – u dobrim i teškim vremenima…
Sledećeg jutra, Đanvi uđe na vrata svoje i Druvove zajedničke osobe. Druv se ogleda. Đanvi ga pita zašto nije obukao odeću koju mu je spremila jutros za danas? Druv je i dalje ljut, distancirano izjavi da može sam da se pobrine, ona neka gleda svoja posla. Možda se tako ne bude više istresala na njemu kao juče. Odlazi odatle, ostavivši ovu u čudu.
Đanvi uđe u PK-ovu radnu sobu kako bi ga obavestila da je sve za ceremoniju spremno. Tu je i Manohar, koji bi da popriča sa PK-om nasamo. Đanvi ih ostavi nasamo. Misli se da ne može da podeli ni sa Ammom ništa o svojoj napetosti, o onim pretećim porukama. Dođe PK koji je otkrio celu istinu o njoj, spali je živu. 
(NASTAVAK NA SLED. STR.)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - moderator i prevodioc. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site