Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 26. epizoda – Druv iznenadi Đanvi!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Ek Bhram - Sarvagun Sampanna

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 26. epizoda – Druv iznenadi Đanvi!

By  | 


Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 26. epizoda – Druv iznenadi Đanvi!

Druv je u automobilu, ide nekuda prateći Đanvinu lokaciju na telefonu. Pita se šta će ona na tako čudnom mestu, ovako kasno.
Sa druge strane, Manohar i Đanvi su na pustom mestu, izazivaju jedno drugo. Dok Manoharu nije svejedno, Đanvi je sva opuštena i predloži mu dogovor. Ukoliko bude saznao ko je ona i koji je njen motiv za sve što izvodi, dobiće duplu svotu novca od one koju trenutno traži. Manohar ubrzo odlazi odatle. Đanvi gleda za njim i dalje sva opuštena. 
U jednom momentu, dok ona hoda, neko joj stavi ruku na rame. Ona se okrene spremna da udari tu osobu, ali se zapanji kad ugleda Druva. Druv je iznerviran. Ispituje je; zašto ga neprestano laže? Zašto je onog dana lagala da joj se auto pokvario na putu? Zašto ga je odbila, i šta će sad ovde?! Šta ako upadne u neki problem, kako će znati u šta se uvalila da je spasi?! Viče zahtevajući odgovore na silna pitanja. 
Đanvi brzo smisli odgovor; sve je uradila da bi zaštitila Išani! Ispriča mu lažnu priču, da je Išani upala u loše društvo, uradila neke stvari koje nije trebala, tako da su dotični počeli da je ucenjuju. Kako bi spasila Išani, a i ime porodice Mital, čak je morala da slaže i PK-a i uzme od njega novac tako što ga je slagala za onu zemlju… A sad je došla na to napušteno mesto da preda novac ucenjivaču. 
Druv je smiruje. Trebala je da mu kaže, dobro zna da joj on slepo veruje. Ne samo njoj, pomogao bi i Išani. I dok on tako priča sa prepuno ljubavi, Đanvi je bez reči. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site