Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 50. epizoda – Đanvi prizna svima istinu o sebi!

Ek Bhram - Sarvagun Sampanna

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 50. epizoda – Đanvi prizna svima istinu o sebi!

By  | 

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 50. epizoda – Đanvi prizna svima istinu o sebi!

Kabir ispituje PK-a o Ašoku. Govori mu da plaća za svoje zločine. PK negira sve optužbe. Kabir traži od njega da kaže istinu. PK prizna sve i kaže da je sve uradio zbog svoje porodice.
PK želi da se osveti Đanvi, ali Kabir ga ubeđuje da prvo ide u policiju i da prizna svoj zločin. Đanvi ukloni natpis „Prem Niwas“ sa kuće i slomi ga, a na njegovo mesto stavi natpis „Ašok Niwas“. Posveti to svom ocu. Išani je ponosna na svoju sestru što je osvetila smrt njihovog oca. U bolnici, Druv se raspituje za Đanvi. PK pobesni i kaže mu da je Đanvi odgovorna za njegovo stanje. Druvu ništa nije jasno.
Đanvi se priseća oca i srećna je što se osvetila PK-u. Amma dođe i kaže joj da možda PK nije mrtav.
Takođe joj kaže da Kabir zna istinu. PK stiže kući i šokiran je ugledavši obezbeđenje i promenjenu pločicu sa natpisom. Ostali ne razumeju situaciju jer ne znaju istinu. Đanvi im otkrije da je ona Puđa Šarma i okrivi PK-a da je zloupotrebio formulu leka njenog oca.
Druv je povređen videvši svoju ženu takvu. Đanvi izjavi i da njen brak sa Druvom nije pravi. U lice mu baci „mangalsutru“ i upozori ga da se drži podalje. Kabir uverava Đanvi da će zakon kazniti PK-a za zločine. Đanvi kaže da je prekasno, oni moraju da idu. Šta, kog đavola, još čekaju?!
Išani moli Đanvi da poštedi Kabira. Đanvi izbaci sve bez ičega. 
Mitalovi krenu autom, ali im Đanvi/Puđa pita zar oni nisu uklavirili šta im se upravo dogodilo?! Ostali su bez ičega, ne mogu nikuda čak ni autom. 
Mitalovi je poraženi gledaju, Kabir ih navodi da krenu odatle. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *