Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 52. epizoda – Đanvi laže medije da je PK počinio samoubistvo!

Ek Bhram - Sarvagun Sampanna

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 52. epizoda – Đanvi laže medije da je PK počinio samoubistvo!

By  | 

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 52. epizoda – Đanvi laže medije da je PK počinio samoubistvo!

Svi svedoče PK-ovom padu sa litice. Ragav naređuje da se pronađe PK. Đanvi je drago videvši ih sve kako pate. Ona dođe kući i seti se kroz šta su ona i njen otac prošli zbog PK-ovih laži. Ona pogazi njegove slike. Druv zahteva od Kabira istinu, ali on odbije da kaže bilo šta jer moraju da se fokusiraju na pronalazak PK-a. Plivači pronalaze nešto i oni odu da vide šta je to.
Đanvi kući radi „Tandav“ da iskaže svoj bes. Ragav je razočaran da nije PK taj koji je spašen. Kaže Kabiru da je možda ipak PK mrtav.  Kabir kaže majci da je PK zauvek otišao. Ona je slomljena čuvši to i ne može da poveruje. Amma pozove Đanvi čuvši vesti, koja joj kaže da PK-a nema više i da poslednja stvar mora biti otkrivena na PK-ovoj sahrani.
Đanvi pošalje pozivnicu za PK-ovu sahranu porodici Mital u kuću komesara. Kabir izjavi da činjenica da je PK bio tamo da bi ubio Đanvi nikad ne treba biti otkrivena. Ragav se složi. Ragavova žena kaže da je Ragav prebačen i da moraju da odu sledećeg jutra. Pozivnica koju je Đanvi poslala šokira sve. Druv pobesni i priseti se da ona nije njegova žena.
Druv želi da vidi Đanvi, ali Kabir ga zaustavi. On zahteva istinu od Kabira. Kabir ga zaustavi rekavši mu da ne stvara još više problema porodici. Kasnije, svi dolaze na PK-ovu sahranu. Đanvi kaže medijima o istini o lažnim lekovima i lažnim optužbama u vezi njenog oca. Ona otkrije da je ona Puđa Šarma, ćerka Ašoka Šarme i izjavi da je PK počinio samoubistvo jer je bio posramljen.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *