Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 28. epizoda - Đanvi savetuje Kabira!

Ek Bhram - Sarvagun Sampanna

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 28. epizoda – Đanvi savetuje Kabira!

By  | 

Još jedan napeti susret Đanvi i Manohara 🙂

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 28. epizoda – Đanvi savetuje Kabira!
Aruš ode kod Kabira koji je povređen. Jako je vezan za njega. Kabir ne zna hoće li mali i Kavja moći da podnesu kada saznaju pravu istinu o Vjomu.
Đanvi odlazi kod Amme u posetu. Ispriča joj sve što se izdešavalo sa Manoharom. Amma je ljuta što joj Đanvi nije rekla šta se dešava, celo vreme krila. Đanvi brizne u plač i ispriča joj kako je danas Išanin život bio u opasnosti, koliko se uplašila za nju. Amma je uteši. Đanvi potom izjavi da je i Manohar na listi ljudi kojima će se osvetiti. Naplatiće i njemu, po svaku cenu.
Đanvi napomene Šelu da mora da se skoncentriše na svoj zadatak; da nadgleda Đeja i Sonali i izvuče informacije o njima.
Neki oficir stiže u vilu Mitalovih da dostavi pismo Kabiru, koje Đanvi preuzme. Ona predaje pismu Kabiru i kaže mu da želi da porazgovara sa njim.
Izađu u dvorište. Ispriča mu kako je čula ceo razgovor, i da zna za Vjomovu izdaju i pravu istinu. Ponosna je na njega i njegove dobre namere.
Savetuje ga da otkrije istinu Kavji, koja zaslužuje da zna. Kabir joj govori da će svima reći istinu.
Manohar odlazi na nekoliko dana, što je Đanvi vrlo sumnjivo.
Susretne ga vani i počne živcirati. Zapravo bi da zna šta ovaj namerava. Manohar prosikće da će je uskoro raskrinkati pred svima, pa joj neće biti tako zabavno. Zatim joj kaže da skupi određenu svotu novca, inače je neće poštedeti.
PK, Đanvi i Druv započinju sa kampanjom za izbore. Amma se ponovo prerušila u Suhasini Devi. Dočeka PK-a sa gomilom meštana.
Kabir i Kavja odu da upišu Aruša u školu. Kavja hvali Vjoma pred direktorkom. Kabir ubrzo odlazi odatle. Kavji ništa nije jasno.
Kraj epizode

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *