Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – od 80. do 83. ep. - Kabir uceni Puđu da se uda za njega!

Ek Bhram - Sarvagun Sampanna

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – od 80. do 83. ep. – Kabir uceni Puđu da se uda za njega!

By  | 


Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – od 80. do 83. ep. – Kabir uceni Puđu da se uda za njega!

Prevod: Jeca 😀
80:
Puđa je zapanjena videvši svoju majku u hramu. Vozač obaveštava Čopru o ovim dešavanjima i pozove hitnu pomoć za Puđinu majku koja se uspaniči kad ugleda vatru i počne da beži od Puđe. Puđi ne dozvole da pođe sa njima u kolima hitne pomoći.
81:
Puđa paniči kad shvati da je neko oteo njenu majku. Kabir zove Puđu i obaveštava je da je njena majka kod njega. Puđa ga moli da je pusti, zauzvrat će mu dati šta god želi. Čopra besni jer je neko drugi oteo Puđinu majku. Kad Suman sazna da je Kabir oteo Puđinu majku, želi da obavesti Puđu, ali je Kabir zaustavi rekavši da želi da se osveti Puđi za ono što je uradila njemu i njegovoj porodici.
82:
Kabir traži od Puđe da se uda za njega da bi joj vratio majku. Ona prvo besni na njega i krene da ga ošamari, ali shvativši da nema izbora, pristane. Saznavši da se Puđa udaje za Kabira i da im je majka živa, Rani razmišlja da su već prihvatile da je majka mrtva, a ako Kabir ne može biti njen, neće biti ničiji. Porodica Mital se vraća u kuću sećajući se kako ih je Puđa izbacila.
83:
Rani kaže Puđi da ne treba da se uda za Kabira, ali Puđa kaže da mora da bi spasila majku. Rani razmišlja da je ne zanima da li je majka živa ili mrtva, Kabir je njen. Puđa i Kabir se vere. Kabir natera Puđu da uzme blagoslov od njegove porodice i kaže da će oni ostati tu dva dana do venčanja. Noću, Puđa se ušunja u Kabirovu sobu da bi saznala gde je njena majka, ali on je uhvati. Porodica ih uhvati zajedno.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *