Ek Tha Raja Ek Thi Rani (100. ep.) 10.12.2015. – Rana ji dovodi Avdesha u palatu na par dana! - Turske-Serije.Net

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (100. ep.) 10.12.2015. – Rana ji dovodi Avdesha u palatu na par dana!

By  | 

1

Rana ji je ljut na Gayatri i kaže da mu nije verovala. Ona kaže da on ne zna ženino srce, inače mu ona veruje. Rana ji kaže da da mu je verovala, čekala bi ga da pobedi i ne bi se mešala. Gayatri kaže da je pogrešno shvata. Rana ji kaže da je ne shvata pogrešno, samo je svestan da mu nije potpuno verovala.

Avdesh oseti bol jer mu neka žena stavi lek na ranu na leđima. On ustane i sipa šampanjac preko toga. Stariji čovek kaže da nije dobro trpeti bol i pita ga zašto je izgubio igru danas. Naporno je radio da bi osvojio Amirkot. Avdesh ražmišlja o Gayatri i kaže da kad neko dobije čisto zlato, srebro bude drugi prioritet. Rana ji se pojavi otpozadi, Avdesh mu poželi dobrodošlicu. On kaže da mu nije verovao (Avdeshu) i došao je da vidi da li odlazi li ili ne. Rana ji kaže da je poverenje pobedilo (valjda), a Avdesh mu još uvek ne veruje. Avdesh kaže Rana ji-u da ne sme da ode a da ne popije piće. On citira starijeg čoveka da muškarac koji ne može da kontroliše svoje piće, ne može ni da kontroliše svoju ženu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Raj Mata sluša Gayatrinu ljutnju da to nije bilo nepoverenje već samo briga. Da je ona bila u problemu, zar se Rana ji ne bi zabrinuo? Raj Mata se nasmeši i pita gde je Rana ji, Gayatri kaže da ne zna, sigurno sedi u hodniku sa svojim najboljim prijateljem. Raj Mata pita kojim prijateljem, Gayatri kaže njegovom ljutnjom. Raj Mata se smeje i kaže da Gayatri nije samo inteligenta već je i intelektualac. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  12 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site