Ek Tha Raja Ek Thi Rani (11. ep.) 10.08.2015.

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (11. ep.) 10.08.2015. – Sethova porodica stiže u palatu!

By  | 

capture-20150810-215454 capture-20150810-215903 capture-20150810-220221 capture-20150810-221200 capture-20150810-221731

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Snaje pokušavaju da nagovore Maa, ali ona se i dalje ne slaže. Gayatri sluša to, brine da joj je Rana ji poslao pozivnicu, a ona neće moći da dođe. Moli Boga da uradi nešto povodom toga.
Raj Mata leži zabrinuta i podeli sa svojom služavkom da je Rana ji odbio da upozna ikoga i nije spreman za brak. Njegov um i srce su i dalje okupirani Surakshnom. Ona se moli da on nekako postane spreman da se ponovo oženi.

Seth dođe kući, Gayatri je srećna čuvši to. Mlađa snaja pokuša da ga nagovori, Seth pita zašto Gayatri neće ići u kraljevsku palatu i doda da će svi ići u palatu i to sa takvim poštovanjem da će svi biti šokirani. Deca uhvate Gayatri kako se moli, pita šta traži, da li je to za princa. Oni kažu da će ona sad sresti princa u stvarnosti. Gayatri promrmlja da će se i njemu zahvaliti. Klinci je čuju, ali ona kaže da želi da mu se zahvali što je dobar princa.

Svi se spremaju, dok im Gayatri pomaže. Maa donese sari za Gayatri i pošalje je da se spremi. Raj Mata se sprema za zabavu, saradnik pita Rana ji-a da li će nositi nositi novu odeću na zabavi, on se seti kako mu je Surakshna pomogala da obuče kaput i klimne glavom. Odeća je poslata na peglanje.

Gayatri se sprema pred ogledalom. Saradnik izgori maramicu iz Rana ji-evog kaputa. On traži drugu i ispegla je gledajući sličnost među onom koja je izgorela i tom drugom. To je ona koju je Gayatri poklonila.
Porodica je spremna da krene, snaje pozovu Setha da zajedno odu sa dva auta. Seth kaže da će oni ići u kočiji sa šest konja, pošto se Gayatri sviđa. Mlađi sin pita Setha zar nije protiv zakona da obični ljudi putuju sa kočijom sa šest konja. Seth im kaže da ne brinu, samo će on, njegova žena i Gayatri ići kočijom. Oni će kolima. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  16 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site