ETRETR - 217. ep. - Rani pobeđuje u izazovu!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (217. ep.) 23.5.2016. – Rani pobeđuje u izazovu!

By  | 

1Rani pobeđuje u izazovu!

Bari Rani Maa pita Rani šta je veće od Boga. Rani se seti kako joj je Lakhan dao odgovor. Rani kaže da nije ništa. Svi su zapanjeni. Raja se raduje. Ranai dobije šesticu bacivši kockicu. Ona nastavi ići napred. Ona uspe odgovoriti na sva pitanja tačno. Jeewan je frustriran videvši je kako pobeđuje. Sve sluge se raduju zbog povećanja plate. Rani završi igru. Svi tapšu. Bari Rani Maa kaže Rani da ako odgovori tačno, biće slobodna, u suprotnom, biće 100 puta udarena. Rani prihvati. Bari Rani Maa pita šta je to što ne može da se vidi, ali je kao nož, u njemu/njoj su i istina i laž. Rani kaže kaktus. Bari Rani Maa je pita je li sigurna u to. Raja joj kaže da opet razmisli.
Swarna gleda Raj Matinu sliku i plače, kaže da je ona (Raj Mata) živa, spasila bi nju (Swarnu) i Bindu od tog pakla. Rajeshwari dođe tu i pita Swarnu da pođe sa njom na dodelu nagrade siromašnoj ženi. Swarna pita ko je to. Rajeshwari kaže “koga briga”. Swarna odbije da ide. Rajeshwari kaže da su ljudi u pravu, majmuni ne mare za bisere. Swarna kaže da su majmuni oni koji slušaju naređenja. Rajeshwari zaćuti. Swarna joj kaže da obavesti Kaala da neće uraditi ništa što je u njegovu korist sve do njenog poslednjeg daha.
Raja kaže Rani da dobro razmisli. Rani se moli. I Raja se moli za nju. Ona se seti kako ju je Raj Mata učila da reči dublje povrede od noža. Rani kaže “reči”. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site