Ek Tha Raja Ek Thi Rani - Raja spašava Rani!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (236. ep.) 17.06.2016. – Raja spašava Rani!

By  | 

capture-20160617-213452

Ek Tha Raja Ek Thi Rani  – Raja spašava Rani!
Rajin prijatelj vozi Rani u gepeku,vezana je konopcima i bori se iznutra. Ostavljaju auto nasred šume. Rani se onesvijesti bez vazduha.
U palati,Amrita dolazi sa tanjirom za arti koga je Kaal bacio. Pita se šta je uradio. Kaal je pita da priča malo glasnije,mora da viče na Boga da da malo mozga njenom sinu. Bari Rani Maa i Kokila dolaze tu. Kaal optuži Bari Rani Maa da nije odgojila Raju dobro,bio je njena odgovornost. Bari Rani Ma pita gdje je Raja,pričaće sa njim. Raja uđe unutra izjavivši da je tu,legne na kauč. Kaže Bari Rani Maa da kada god je Kaal nepoštovan,on (Raja) uživa u tome. Uvijek je želio da ga proklinje što je Rajeveerov otac,šta ljudi da urade kada je očeva krv prljava. Kaal ga ošamari podsjećajući ga da bude u granicama. Okrene se da ode,Raja ga pita da otvori oči i vidi da nije nijedna država ostala niti kralj. Kralj je jedino u šahu i posle igre se spakuje u kutiju,mora i on (Kaal) sada izabrati svoju kutiju.
Raja priča sa prijateljima,oni mu govore da je Rani imala mnogo hrabrosti,ali ostavili su je zarobljenu u gepeku od auta. Raja gleda na sat i zabrinut je,prošla su 4 sata,mora da je umrla. Požuri napolje. Kokila i Bari Rani Maa ga vide kako trči,Bari Rani Maa se hvali da ga niko ne može natjerati da se njoj usprotivi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site