Bindu se izvinjava Rani i poziva je na rođendan!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (251. ep.) 08.07.2016. – Bindu se izvinjava Rani i poziva je na rođendansku zabavu!

By  | 

capture-20160709-132313Bindu se izvinjava Rani i poziva je na rođendan!
Prevod: Jeca. 😀
Raja ismeva Jeewana što uvek kasni, i na koledž i u Ranin život. Uvek će biti drugi. Oni se posvađaju i dohvate se za okovratnike. Bari Rani Maa razmišlja da su Britanci otišli, ali su ih naučili dve stvari, da se izvine čak i nakon ubistva i naučili su ih politikom „zavadi pa vladaj“. Ona dođe i izgrdi ih.

Bindu sretne Raju i nasmeši mu se, on krene da ode. Ona ga pita da li je zaboravio nešto. Raja pita šta. Ona se naljuti, on se nasmeši i izvadi poklon za nju. Ona pita zar se zaista setio njenog rođendana, raduje se. Raja traži poklon zauzvrat. Bindu kaže da sve što ona ima je njegovo. Raja je uhvati za ruku i kaže joj da pozove i Rani na svoju rođendansku zabavu. Bindu povuče ruku, kaže da je to zabava, ne može zvati prosjake. Raja je grdi. Bindu iskazuje kako joj se ne sviđa, zbog nje ga je VP uhvatio. Raja insistira da ga je ona i spasila, Rani je njegov prijatelj, i ona (Bindu) ne sme da ga tera da bira između njih dve. Suze skliznu niz Binduino lice, Raja ode. Bindu se pita kako može i pomisliti to. Bari Rani Maa dođe tu i stane na Rajinu stranu, Rani je i njen stari prijatelj. Ona ima staru vezu sa palatom. Bari Rani Maa razmišlja da će se brinuti o Rani na isti način na koji je to radila u detinjstvu. Rani nestrpljivo čeka na koledžu. Meenu je ismeva, Rani kaže da čeka Raju i da želi da on redovno prisustvuje predavanjima, ali on se nikad neće poboljšati.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site