Ek Tha Raja Ek Thi Rani (271. ep.) 5.8.2016. – Rani ima temperaturu!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (271. ep.) 5.8.2016. – Rani ima temperaturu!

By  | 

1Rani ima temperaturu!

Rani plače sama, zabrinuta je za Raj Matu. Raja uđe unutra. Rani pronađe razbijenu flašu i sakrije je iza slame. Raja je traži. Ona ga napadne flašom, ali on je uhvati da ne padne. Jeewanove reči ga zabole pa je on pusti da padne na pod. On joj izvrne ruku, ona plače i moli ga da je pusti da ide, treba njenoj Dadu. Ona plače u bolu, Raja kaže da je i on u bolu kad se seti Jeewanovih reči. Rani kaže da ga nikad nije izdala, ni u detinjstvo a ni sad, može pitati i Jeewana. Raja je ljut kad čuje da pominje Jeewana, pita Rani da li misli da je stvorena za njega. Ona ćuti. On joj dotakne rame i pita da li ju je on ikad dotakao, ona ga odgurne. On se savije da je poljubi pitajući da li ju je on ikad dotakao na taj način. Rani drži u ruci flašu spremna da njom udari Raju dok je on ljubi, ona lagano spušta flašu i na kraju je ispusti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Raja je odgurne od sebe i gurne je na pod, a potom očisti svoja usta. Rani ga pita zašto radi to, Raja kaže da je želeo da vidi kako se ona oseća. Da li joj je Jeewan u srcu ili je samo do usana. Rani ga udara rekavši da između nje i Jeewana nema ničega, ali ponoviće da joj Jeewan nije ni prišao, nikad je nije ni dotakao jer je poštuje. On (Raja) ne može poštovati nikoga, ne poštuje ni svoju majku. Raja smatra da je ona (Rani) odgovorna za sve ovo, ona je pobegla od ugovora; nikad joj neće dozvoliti da napusti ovo mesto ako ne prestane da bude tvrdoglava. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site