Kaal dolazi da vrati Rani kući, RajNi se ponovo svađaju!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (308. ep.) 27.09.2016. – Kaal dolazi da vrati Rani kući, Raja i Rani se ponovo svađaju!

By  | 

capture-20160927-204723Kaal dolazi da vrati Rani kući, RajNi se ponovo svađaju!

Bindu sjedne pokraj kreveta gdje Raja spava i pomazi ga po glavi govoreći da ona može sve da uradi da bude sa njim.
Sledećeg jutra, Kaala fotografišu novinari. Ministar govori da će njihove slike poslati pozitivnu poruku. Amrita im se pridruži, Kaal zove Raju i zagrli ga. Raja ga podsjeti da je ostalo samo 12 dana da prepiše imovinu na Rani inače će on sazvati drugu konfrerenciju za štampu. Novinari pitaju za Rani, jedan od njih veli da su čuli da je Rani napustila palatu dva dana nakon vjenčanja, došla je u palatu za Teej bez učestovanja u molitvi, pitaju kako će Kaal držati državu ujedinjenu ako ne može porodicu.
Jeewan dolazi u učionicu i pita Rani u kakvom je stanju. Ona veli da želi samo da se skoncentriše na studije. Raja uđe u učionicu, Rani ga pogleda kada on ne gleda u nju, a onda on pogleda nju kada ona skrene pogleda. On potom skicira Ranin portret. Ispit počinje, Raja zadirkuje Rani oslovivši je sa ‘Champu’. Rani mu zabrani da priča sada. Raja stavi prst preko svojih usta. Rani priča sa Rajom žaleći se, profesor dolazi da izgrdi Rani da što vode lične razgovore u učionici. Kada profesor ode, Rani se žali Raji što joj nije rekao da je profesor tu. Nakon časa, Rani se sakrije negdjee gdje je niko neće naći. Ode u biblioteku, Raja je povuče ka zidu dok se ona opire. On veli da mu je teže da se drži podalje od nje što je više gleda. Rani ne razumije šta on hoće, prvo je želio da ona napusti kuću, a sada želi da joj se približi. Raja veli da joj je blizak jer joj je skinuo naočare i pustio kosu. Veli da izgleda prelijepo u bilo kakvom stanju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site