ETR-Kaal je upucan spasivši Rani, bori se za život!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (313. ep.) 04.10.2016. – Kaal je upucan spasivši Rani, bori se za život!

By  | 

capture-20161004-194028ETR-Kaal je upucan spasivši Rani, bori se za život!

Amrita požuruje Bindu za Navratri. Bindu se loše ponaša. Kaal dolazi da je izgrdi i priznaje da se on uvijek loše ponašao prema svojoj ženi. Pita za Amritino drugarstvo u životu, zamoli je da ne radi ništa od sada. Amrita mu ushićena padne pred noge, on je zagrli jer je to njeno pravo mjesto. Raja i Rani stoje tu. Kaal dolazi da kaže Raji da će se dokazati kao dobar otac za njega. Ona priđe Rani i veli da želi da ona i drugima pokaže pravi put. Rani govori da je shvatila zadnjih nekoliko dana da svi oni imaju velike nade u vezi nje. Raja je ispituje da li to znači da se slaže za izbore. Rani izjavi da ne, nije spremna da preuzme tako veliku odgovornost. Nije diplomirala još, želi prvo da završi studije. Kada bude bila spremna da preuzme odgovornosti, tek tada će moći preuzeti odgovornost oko Amirkota. Raja veli da će smisliti način kako će ona završiti i studije. Kaal prihvata njenu odluku. Bari Rani Maa je odlučna da pronađe gorčinu iza Kaalovog ponašanja.
Svi parovi obavljaju molitvu. Rani i Raja plešu sa štapićima. Raja je zadirkuje i odveže konop njene bluze. Odu sa strane, Raja dolazi da joj pomogne. Dijele trenutke zajedno, Kaal pošalje Raju van sale, Bari Rani Maa signalizira Bindu da ode za njim. Rani se okrene vidjevši kako neko uperi pištolj prema njoj.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site