Rani se miri sa Rajom, ali njega grize savjest zbog prevare!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (320. ep.) 13.10.2016. – Rani se miri sa Rajom, ali njega grize savjest zbog prevare sa Bindu!

By  | 

capture-20161013-211545Rani se miri sa Rajom, ali njega grize savjest zbog prevare!

Raja se budi u krevetu i nalazi Bindu kraj sebe. Rani dolazi dozivajući ga i sretne Bari Rani Maa. Rani joj govori da ne želi pričati sa njom. Bari Rani Maa se hvali kako niko nije mogao da je zaobiđe. Rani je zaustavi govoreći da njeni roditelji i Dadu nisu mogli da je po0bjede jer su je gledali kao stariju, ali ona je prisiljena da je vidi kao staro drvo koja ne može zaustaviti mlade struje. Odgurne Bari Rani Maa. Raja siđe dolje. Rani trči ka njemu i uplakana ga zagrli. Međutim, Raja ne uzvati zagrljaj. Rani mu se izvini jer ga je kažnjavala za greške koje nije počinio. Raja stoji uznemiren. Rani govori da sada shvata svoju ljubav, ne može živjeti bez njega. Hvali se kako on pripada samo njoj, zagrli ga. Bindu dolazi na stepenice umotana u posteljinu. Rani pita Raju da ponvo bude njegova žena, traži mangalsutru. Raja ne progovara. Amrita veli da će joj ona vratiti mangalsutru, to je pravo žene i Raja joj treba vratiti to pravo pred svima. Pita ga da vrati njenu snahu kući sutra, zagrli ih oboje, već su prošli mnogo testova. Rani drži Rajinu ruku iza Amrite, ali on povuče svoju pitajući se kako da kaže Rani za grešku koju je počinio.
U sobi, Raja lomi flašu. Bindu dolazi insistirajući da je on i dalje voli. Raja odbrusi da voli samo Rani i ugleda slomljenu bocu sa krvlju po podu. Shvati da je Bindu povrijedila stopalo i vadi staklo iz njenog stopala. Izvini se za ono što se dogodilo, volio bi da nije. Zamišljao je da je Rani kako je bio pijan, bio je nesvjestan i počinio veliku grešku. Bindu se smije zbog uspješnogm plana. Raja sklopi ruke jer je ne voli. Bindu pita do kada će nazivati njihovu ljubav prijateljstvom, predala je sve u njegove ruke. Raja je odgurne, posramljen je zbog onog što se desilo, on samo voli Rani. Ne zna kako da kaže to Rani, ode iz sobe.
U ostavi, Raja povrijeđuje sebe bičem. Proklinje se što je izdao Rani, nazove se grešnikom. Uništio je tri života, svoj, Ranin i Binduin. Ne može više skrivati istinu od Rani.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

97 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *