Rani sumnja da je sve Binduina zamka, Raj Mata se vraća u palatu!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (327. ep.) 24.10.2016. – Rani sumnja da je sve Binduina zamka, Raj Mata se vraća u palatu!

By  | 

1Rani sumnja da je sve Binduina zamka, Raj Mata se vraća u palatu!

Raja kaže Rani da ne može ostaviti Bindu samu. Rani pita šta se tog dana desilo. Sa druge strane, Binduina prijateljica kaže Bindu da je luda što je isekla vene. Bindu se seti razgovora sa Bari Rani Maa da će to zbližiti nju i Raju, a odvojiti Rani od njega. Raja kaže Rani da se seća da je nakon jedne rasprave sa njom popio ali malo, bio je emotivan i pričao je sa Bindu o njoj. Rani pogleda Bindu i krene da ode, Bindu je zaustavi i kaže da ona ostavlja Raju uvek samog, a sad Raja pripada samo njoj. Ona ga sad neće ostaviti samog. Rani se hvalisa da ona (Bindu) nikad ne može zauzeti njeno (Ranino) mesto, i u detinjstvu su imali nesporazum, i ovog puta će njihova ljubav pobediti mržnju. Njihove duše su povezane i nerazdvojni su.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Za stolom, za večerom, Raja sedi zamišljen. Bindu ponudi da ga nahrani svojim rukama, Rani dođe rekavši da su mu noge povređene, ne ruke. Ona priđe Raji i želi da priča sa njim. On stavlja svoju ruku u njemu. Svi ih prate u hram, Rani ispruži svoju mangalsutru i pita da li je spreman da vrati svoju Ranu u svoj život i da provede život sa njom. Raja pita da li posle svega toga, ali ona mu zatvori usta, to je bila oluja i konačno je prošla. Rani oseća olakšanje kad joj Raja stavi mangalsutru oko vrata, a onda i sindur. Bari Rani Maa je povređena, dok Amrita dođe veselo ka njima. Srećna je što joj se njena ćerka vratila i nada se da će te ruke uvek biti zajedno. Raja kaže “ali”, ali Rani kaže da “ali” postoji samo kad postoji sumnja. Sad postoji samo poverenje. Bari Rani Maa se pita kakvo se čudo desilo koje im je razdvojila srca (valjda). Raja odvede Rani u sobu pred Bindu i zaključa iznutra. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site