Ek Tha Raja Ek Thi Rani-Iqbal spasi Rani od Bashira

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (339. ep.) 09.11.2016. – Iqbal spasi Rani od Bashira!

By  | 

capture-20161109-213736Ek Tha Raja Ek Thi Rani-Iqbal spasi Rani od Bashira

Rani se součava sa čovjekom, on joj govori da on mora amputirati dio tijela zahvaćen otrovom. Rani pita da li on želi kršiti zakon, čovjek veli da je u pitanju poštovanje rituala. Insistira da žena nema prava. Rani pita šta ako žena želi svoju sreću, on odgovori da joj moraju odsjeći stopalo. Rani odbrusi da majke moraju ubijati djecu poput njega. Njegov čovjek upita kako se usuđuje da priča sa Nawab Sahibom tako, Nawab ih upozori da ne zaborave na njihovu etiku čak i u svađi. Rani veli da je ona MNA tog grada, neće dozvoliti da se nepravda dešava u gradu.
Raja je zabrinut za Rani. Rani se vraća i govori inspektoru da nisu uplašeni nikakvog zakona, prešli su granice palate i zahtjevaju da se Sakina vrati. Rani daje instrukcije insprektoru da podigne tužbu protiv kriminalaca koji maltretiraju Sakinu, inače će ga skinuti sa pozicije. Inspekor preuzimas potpunu odgovornost za Sakininu bezbjednost. Rani ode na sprat, a Raja za njom.
U sobi, Rani je bijesna i pita da li i on misli o zabrani žena. Raja je uvjerava da je uz nju uvijek. Rani se smiri i izvini se što je istresla ljutnju na njemu. Nawabov čovjek ga pita zašto je ćuto. Nawab Iqbal Khan odgovori da što je voda dublja, mirnija je. Inspektor dolazi da ga informiše o Raninom zahtjevu. Iqbal objavi osvetu jer je Rani bacila kamen u mirnu vodu. Bashir i ljudi odlaze da zapale grad, kače postere protiv Rani.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  10 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site