Raja je glumio da je izgubio pamćenje!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (349. ep.) 23.11.2016. – Raja je glumio da je izgubio pamćenje!

By  | 

1Raja je glumio da je izgubio pamćenje!

Rani je šokirana, dok se Raja uznemiri i ne prepoznaje nikoga. Amrita plače, Rani pokuša da smiri Raju. Doktori stignu, Rani plače zbog Raje. Doktori uveravaju Raju da je dobro, Raja pita ko je on i pokuša da se priseti pitajući se kako je zaboravio sopstveno ime. Daju mu injekciju da se smiri, Rani ne želi da izađe i plače.
Iqbal baci Nusrat na krevet kod Shabnam. Pita je kako se usudila da donese tako veliku odluku, zašto je sama otišla odatle. Nusrat kaže da je u svemu samo njena greška. Ona želi da ode, Iqbal kaže da je on kupio njeno vreme i ona će raditi samo šta joj on kaže. Nusrat mu zahvali što ju je podsetio da je prostitutka. Pita ga zašto dolazi kad je toliko mrzi. Iqbal iskali bes na njenoj ruci i ode.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Doktor objašnjava Rani da je zbog iznenadne trauma Raja izgubio pamćenje. Moraju da mu urade testove, kaže joj za način da bude uz Raju. Rani pristane. Raja leži u krevetu kad Rani dođe obučena kao medicinska sestra. On besno pita zašto je opet došla. Rani odgovori da je ona sestra tu i sad je njena smena. Mora da je istrpi do sutra, neće ga uznemiravati, samo će se brinuti o njemu. Raja okrene glavu. Rani mu kaže da uzme lekove, on jedva popije. Raja traži limunadu, ona ode da donese. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *