Ek Tha Raja Ek Thi Rani (35. ep.) 11.09.2015.

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (35. ep.) 11.09.2015. – Kokos se razbije i bomba ispadne!

By  | 

03

Swarnlekha kaže svima da ne brinu, Rana ji ne voli da išta nedostaje u bilo kojim pripremama.
Raj Mata kaže Rana ji-u da ona može dati svoj život, ali ako on ode niti će ova palata niti država biti ostavljene a to ona ne može podneti. Rana ji joj uzme nož iz ruke i pristane, ako je to ono što ona želi. Gayatri je u hodniku. Raj Mata sakrije nož, kaže Gayatri da ne brine, Rana ji je bio zabrinut samo za mandap/prostoriju. Gayatri pomisli da je uzalud brinula, Rana ji je brinuo za nju.
Saroj pronađe kokos sa Lakshom.

Rana ji dođe u salu, kaže Maa da je otišao i da mu je žao zbog toga. Nije trebao da uradi to. Kokila pomisli kako je njen trik propao, da li sad trebaju da počnu sa ritualima za venčanje. Raj Mata kaže Kokili da želi da priča sa njom. U sobi, Raj Mata zavrće ruku Kokili, kaže da je želela da je podseti da lisica nikad ne može lavici da preseče put. Po svojoj volji je postavila scenu/mandap od prošlog venčanja Rana ji-a. Kokila kaže da je to lažna optužba. Raj Mata uhvati Kokilu za vrat i kaže da zna sve o pokušajima ubistva, mešanjem kiseline u haldi i sva današnja planiranja. Ona ostavi Kokilu odgurnuvši je. Bari Rani Maa i Kunwar dođu tu. Bari Rani Maa kaže da je ona ubedila Rana ji-a da se opet oženi, ona zna sva njena planiranja. Raj Mata kaže da to nije planiranje, to je “Raaj neeti”. Bari Rani Maa kaže da će reći istinu Gayatri, da je ovo venčanje trgovina. Raj Mata kaže Bari Rani Maa da ide ali da broji njene korake pre nego što ode, otkriće sve njene (Bari Rani Maa-ine) tajne pred svima. Bari Rani Maa je zabrinuta sa ovom rečenicom. Raj Mata se nasmeši rekavši da su oni svi putnici istog broda, svi će se udaviti ako brod potone. Potom ode. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  62 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site