Iqbal je lažirao Nusratinu smrt, želi da se osveti Rani!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (356. ep.) 2.12.2016. – Iqbal je lažirao Nusratinu smrt, želi da se osveti Rani!

By  | 

1Iqbal je lažirao Nusratinu smrt, želi da se osveti Rani!

Rani se rukuje sa Iqbalom.
Thakur putuje sa Sakinom koja gleda Raninu sliku. Ona kaže Thakuru da uđe unutra jer je stekao nepoštovanje pošto nije uspeo. Thakur uđe da se izvini, Nusrat besna baci čašu i stavi nož pod Thakurov vrat jer ju je izneverio. Toliko je radila da bi ubila tu Rani i čak je i umrla pred svetom. Kad Bhai ji sazna da je Rani i dalje živa, ni Thakur neće preživeti. Ona baci nož na Ranino lice i kaže da sad njena Nusrat Apa dolazi da je ubije.
Rani dođe da pomogne Iqbalu da zapali peć. Nusrat dođe sa Sakinom užurbano da bi ubila Rani pre nego što Raja dođe. Rani kaže Iqbalu da samo žena može da upali peć i pomogne mu oko toga. Nusrat i Sakina spaze kolibu da pokucaju na vrata.
Iqbal ode da proveri ko je i oprezno otvori vrata. Rani klimne glavom Iqbalu koji otvori vrata. Raja napadne Iqbala, Rani požuri da zagrli Raju. Nusrat kaže da danas njena sudbina nije uz nju, Raja je našao Rani pre njih. Rani uverava Raju da je dobro, onda plače zbog bola u nozi. Raja ispituje Iqbala, ali Rani kaže Raji da ju je Iqbal dva puta spasio. Sakina predloži Nusrat da ih svo troje upucaju tu, ali Nusrat kaže da su Bhai ji-eve instrukcije da bilo kako ubije Rani. Napašće Rani kad njih troje odu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site