Jeewan je odgovoran za Zairinu smrt!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (362. ep.) 12.12.2016. – Jeewan je odgovoran za Zairinu smrt!

By  | 

1Jeewan je odgovoran za Zairinu smrt!

Rani je šokirana da je Nawab čak postao njen neprijatelj uz izdaju (valjda). Sa druge strane, Iqbal ode da obavi poziv i pogleda komadiće slomljenog stakla. Nusrat pita je li to još uvek kod njega, Iqbal kaže da je to u njegovoj duši i nastaviće da ga bode dok se ne osveti. Pre dve godine, ovi komadići stakla nisu bili prosuti po putu već po njegovom životu; Raja mu je oduzeo njegov život te noći. On se seti kako je poklonio medaljon svojoj ljubavi. Nusrat je ušla sa svojom sestrom, rekavši da danas daje iskaz/svedoči. Mora da odluči koja je Nusrat a koja Zaira od dve sestre. Iqbal pogleda drugu rekavši da mora da zatvori oči i da odmah prepozna Zairu. On joj konačno stavi medaljon oko vrata. Zaira je dirnuta jer ju je prepoznao iako je pričala kao Nusrat. Nusrat ode. Iqbal kaže da je Zaira bilo tako lepa te noći da se on bojao da će je neko ureći. Zaira je želela da ide u Dargah zbog njihove ljubavi. On ne može da pođe sa njom jer ona ide da se moli za njega. On nikad nije znao da će mu život proći u čekanju. Hteo je da je zaprosi, ali to jutro nikad nije došlo. Tu noć nikad nije dočekao. Otišao je da je potraži u Dargah, to mesto je bilo napušteno a Zaire nigde nije bilo. Onda je ugledao auto i otišao je da pita Raju za devojku.
Raja je ležao pijan i bio je spreman da pregazi bilo koga ko mu stane na put. Iqbal je pronašao komad stakla pod autom. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site