Raj Mata planira da da Angatu/Raji lek od koga će priznati istinu!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (374. ep.) 28.12.2016. – Raj Mata planira da da Angatu/Raji lek od koga će priznati istinu!

By  | 

Raj Mata planira da da Angatu/Raji lek od koga će priznati istinu!

Na kiši, Iqbal kaže Rani da je puno voli, bio je u velikoj nevolji samo od pomišljanja na njenu izdaju, zagrli je. Raja gleda ovo sa vrata palate. Rani plače sećajući se Rajine smrti. On se sakrije iza žbunja kad Rani i Iqbal krenu unutra.
Unutra, Raja gori svoju ruku svećom. Bindu dođe da ga zaustavi. Raja kaže da želi da se identifikuje sa bolom tako da može da uništi Rani. Poraziće Rani tako što će osvojiti njeno srce.
Rani pita Raj Matu kako je ubedila Iqbala. Raj Mata kaže da iako Amirkot više nije država, ona je i dalje Raj Mata. Otac oficira za prihod na dohodak je bio njoj odan ranije. Ona je dovela inspektora kod Iqbala i on mu je priznao da je to Nusratina zamka. Iqbal je bio šokiran. Raj Mata kaže da je Nusrat imala razlog da ga uništi. Ona kaže Rani da im je Raajneeti u krvi. Rani je zabrinuta za Angatovu stvarnost i trebaće joj njena pomoć da sazna istinu o njemu.
Sledećeg jutra, Rani i Angat se sretnu u hodniku. Raja razmišlja da on baca mrežu, ona neće moći da se izvuče iz toga. Ona počne da priča, ali joj on pokaže da ćuti i povede je sa sobom.
U sobi, Bindu pozdravi Raj Matu. Ona donese Bindu dijamante. Bindu ih dotakne rekavši da su prelepi. Raj Mata ih baci na pod rekavši da su lažni. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *