Iqbal ucenjuje Rani da ubije Raju inače će on ubiti Raj Matu i Amritu!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (380. ep.) 5.1.2017. – Rani potpisuje papire za razvod, Iqbal je ucenjuje da ubije Raju inače će on ubiti Raj Matu i Amritu!

By  | 

Rani potpisuje papire za razvod, Iqbal je ucenjuje da ubije Raju inače će on ubiti Raj Matu i Amritu!

Rani je šokirana ugledavši Raju. Iqbal mu poželi dobrodošlicu, sviđa mu se kad dolazi kao muškarac. On zagrli Raju, uverava da ga neće poslati u zatvor. Raja kaže da će vreme reći ko će ići u zatvor. Iqbal viče na Rani da kaže šta je htela da kaže. Raja uverava Rani da se ne plaši nikoga, suočiće se sa tim čovekom zajedno. Iqbal pita zašto bi se Rani plašila njega, onda pita Rani sa kim želi da živi. On tera Rani da priča uperivši pištolj. Rani kaže da ne želi ponovo da razmisli, Iqbal je njena prošlost i budućnost. Ona samo voli Nawaba Iqbala Khana. Raja je tužan i kaže joj da ne bude uplašena. Rani kaže da je srećna što voli Iqbala i uhvati ga za ruku. Ona se seti da joj je Iqbal kad je sedeo na kauču ponudio da ona potrči ka Raji, a kasnije će Raja i ona živeti srećno sa Raj Matom i Amritom. To će biti samo njen san, on će ih sve pobiti. Onda joj je ponudio da slomi Rajino srce tako da provede ostatak života skupljajući komade (srca). Pred Rajom, ona mora biti njegova; to će spasiti njihove živote i on neće petljati Raju u živote Agarwalovih. Raja će biti živ, ali će se ona davati do smrti. To će biti njena dozvola da ga izda u ljubavi. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site