ETR-Maskirani čovjek stavlja kameru u Raninu sobu

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (458. ep.) 01.05.2017. – Maskirani čovjek stavlja kameru u Raninu sobu, počinje “mehendi” ceremonija!

By  | 

Rani dolazi do Rajove sobe. On je pita gdje ide tako spremljena. Ona veli da ide na zabavu, ali zašto on ne ide. On veli da nema prijatelja. Rani govori da su njeni prijatelji i njegovi i povede ga napolje.
Naiđu na Raj Matu koju ispituje gdje idu. Raj izmisli da Rani ide, a on ide jer ona ide sama tako kasno noču. Raj Mata im preda ključeve od auta. Rani se raduje.
Na zabavi, Rani i Raaj sjede zajedno. Raj je šokiran vidjevši kako rani ispije piće odjednom. Ona veli da se ona bolje kontroliše, izaziva ga. Oboje piju dvije pune flaše i izgubljeni su u pogledu jedno drugog. Prijatelji povuku Raju stolicu i on padne. Rani ide prema šansku i ugleda Raaja kako pleše sa djevojkama. On signalizira konobaru da ugasi svjetla i kada se svjetla vrate, svi su nestali. Raaj govori da mora i on gdje su i ostali. I Rani i on su pijani.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Rani mu govori da je samo ona u njegovom životu, ne može ići nikome drugom. Raj legne preko nje na podu i krene da je poljubi.
Sledećeg jutra, Preiti budi Rani jer je njen mehendi, Rani se budi sa bolom u glavi. Smije se misleći o Raji pa ode u kupatilo. Čovjek sa maskom ulazi u njenu sobu i traži nešto po njenim knjigama. Zamjeni njeno pero sa onim koje ima kameru, vaza padne, a on pobjegne. Rani izađe iz kupatila i pomisli da mora da je pala zbog vjetra. Preiti je sprema, Rani osjeća mučninu.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site