Ek Tha Raja Ek Thi Rani (481. ep.) 1.06.2017. – Rani i Rađa planiraju da razotkriju Vikrama!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (481. ep.) 1.06.2017. – Rani i Rađa planiraju da razotkriju Vikrama!

By  | 

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (481. ep.) 1.06.2017. – Rani i Rađa planiraju da razotkriju Vikrama!
Rani ispriča Rađi istinu o Vasundri i Vikramu. Ovaj pobesni i polomi vaznu. Kaže kako neće poštedeti Vikrama, hoće da ga ubije. Doda kako neće dozvoliti da se Priti uda za njega. Rani ga smiruje, moraju razmišljati mozgom. To dvoje su lukavi i već su zadobili Sumindino, Anandino i Pritino poverenje. Ona i on moraju razraditi plan kako da ih razotkriju. Ima plan, ali joj on mora pomoći. Rađ je spreman da pomogne.

Vikram posmatra Sakši kako se igra u bašti sa loptom. On namerno upali petarde u blizini i to uplaši Sakši koja počne da plače. Vikram je odmah približi sebi i zagrli. Rani izađe i vidi ih, te drekne na Vikrama. Odmah ga razdvoji od Sakši. Vikram kaže kako se Sakši već dovoljno uplašila. Sakši se žali kako se uplašila od petardi. Vikram opet pokuša da je dodirne, ali mu Rani pripreti da se ne približava. Svi izađu napolje da vide šta se dešava. Vikram se pravda kako je neko upalio petarde i on je došao kako bi zaštitio Sakši, ali Rani ga optužuje. Anandi mu se silno izvinjava. Vasundra takođe dođe i pita ima li nekih problema. Vikram odgovori da nema. Vasundra veli kako idu do hrama. Rađ samo što se ne okomi na Vikrama, ali ga Rani zaustavi i pomene divlje životinje. Rađ zagrli Rani i Sakši i gledajući Vikrama kaže kako kada divlja životinja uđe u grad onda je ili suzbiju u šumu ili ubiju. Vikram ga gleda. Vasundra ih zove da idu u hram. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  4 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site