Ek Tha Raja Ek Thi Rani (89. ep.) 25.11.2015.

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (89. ep.) 25.11.2015. – Bari Rani Maa gurne Gayatri u bunar!

By  | 

12278673_946339375401966_432059778472313692_n

Raj Mata pozove Swarnu, Gayatri i Kokila dođu sa njom za pooju. Rečeno je da je princeza ubila muškarca blizu bunara, pa sad kraljica radi pooju u sličnoj bolji haljine i igra na Holi sa sindurom, tako da palata ne dođe u loše vreme nikad ponovo. Rana ji dovede Bari Rani Maa u kolicima i kaže da sad neće biti loših vremena. Bari Rani Maa kaže da ako je snaja kao Gayatri, ne može postojati ništa loše. Gayatri kaže da ne bi nikome dozvolila da učini išta loše palati, bila to stara ili nova osoba. Bari Rani Maa kaže da će ići sa ženama da ih blagoslovi. Ona pozove Gayatri da je zagrli, šapuće joj da je ona (Gayatri) dete u igri. Čim se Gayatri odvoji od Bari Rani Maa, ona gurne kolica unazad, dozivajući Rana ji-a upomoć. Rana ji kaže Gayatri da bude oprezna/pažljiva. Rana ji ode sa Bari Rani Maa, ljut na Gayatri.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kunwar i Laksh stoje zajedno. Laksh kaže da on neće dati svoje ime detetu koje Swarna rodi. Kunwar preti da ako je tako, on će uzeti svoje (Kunwarovo) ime od Laksha. Laksh je šokiran. Kunwar kaže da je on (Laksh) Chotay Kunwar (mlađi princ) samo zbog njegovog (Kunwarovog) imena. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  91 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site