Ek Villain - Zlikovac

Indijske Serije

Ek Villain – Zlikovac

By  | 

Ek Villain – Zlikovac

U glavnim ulogama: Shraddha Kapoor, Sidharth Malhotra, Riteish Deshmukh

Film počinje sa Aishom (Shraddha Kapoor) koja zove svog muža i ostavlja mu poruku. Misteriozan muškarac sa kapuljačom provali u njenu kuću, ubije je šrafcigerom i baci je kroz prozor. Na njenoj sahrani, inspektor Aditya Rathore (Shaad Randhawa) ukazuje policiji da je od vitalnog značaja da se uhvati ubica, inače će Guru Divekar (Sidharth Malhotra), Aishin muž krenuti na pohod ubijanja. On obmane Gurua okrivivši Guruovog bivšeg šefa, gangstera Caesera (Remo Fernandes) za Aishinu smrt. U sećanju prikazuju da on otkriva da je Guru radio kao ubica za Caesera. Pre dve godine, Guru je nemilosrdno ubio mladića u naletu besu pred njegovom majkom i mlađim bratom. Majka je rekla Guruu da će ga jednog dana Bog naterati da plati za svoje zločine.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Guru upozna Aishu, devojku slobodnog duha koja voli život, koja ga moli da joj pomogne da spoji dvoje starijih ljudi koji se vole. Oni ubrzo postanu prijatelji i Aisha mu otkrije da ima terminalnu bolest i ispriča mu za svoju listu želja. Guru joj pomogne da ostvari većinu tih želja, ali njeno stanje se pogorša. Zaljubivši se u nju, Guru oženi Aishu. On pokušava na sve načine da je spasi. Ona se leči u Mumbaju i čudesno se oporavi. Par dana kasnije, ona otkrije da je trudna, ali doktor joj kaže da može da umre okom porođaja. Ona sakrije tu činjenicu od Gurua. U paralelnoj priči, Rakesh Mahadkar (Riteish Deshmukh) je neuspešan čovek i papučar kome stalno zvoca njegova žena Sulochana (Aamna Sharif) i ismeva ga jer je beskoristan i siromašan. On izbacuje svoje frustracije tako što ubija žene koje ružno pričaju sa njim, a ispostavi se da je i Aisha među njima. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  5 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site