El Principe - 29. epizoda - Fran i Morey su upali u zamku?!

El Principe

El Principe – 29. epizoda – Fran i Morey su upali u zamku?!

By  | 

Faruq je sa Lejlom i majkom otišao u Pariz. Morey nastavlja biti u Ceuti i pokušava naći Nayat bez ovlaštenja. Fatima pristaje da prati Khaleeda u Granadu. Stigli su i Khaleed se ponaša kao da je sve u redu. Nayat padne u Khaleedovu zamku i odlazi do svog momka Sergia, ali on se ponaša kao da je ne poznaje. Nayat shvata u kakvoj je opasnosti. Plan o napadu se nastavlja, sastoji se od postavljanja eksploziva u podzemni tunel gdje se odigrava događaj. Fran shvati da Ismail nastavlja napad u Granadi. Zajedno sa Moreyom dolaze u Granadu. Zajedno sa bivšim komesarom kreću u potragu za eksplozivom i nalaze trag koji ih odvede do bombe. Za manje od 20 minuta će eksplodirati. Preostaje im samo da sami deaktiviraju istu. Ismail i ostali ih zaprijete i Fran i Morey su u zamci.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *