El Principe - 20. epizoda - Morey pije otrovanu vodu?

El Principe

El Principe – 20. epizoda – Morey pije otrovanu vodu?

By  | 

Ljut zbog smrti bebe koju je Lejla nosila, Faruq odlazi u Khaleedovu kuću da se obračuna sa zetom. Poštedi mu život, ali će od sada on biti šef i sve odluke će raditi zajedno. Morey i Fran dolaze i Khaleed optuži Moreya da je nahuškao Faruqa protiv njega. Informišu ga da je Naser mrtav, ali tijelo je nestalo. Lamela je takođe mrtav. Fran je ubjeđen da je Faruq za to odgovoran, ali dokaze je teško naći jer je sve izgorjelo. Fatima traži objašnjenje od Faruqa, on govori da ona zna sve, to je najveći kriminalac. Fatima ga posavjetuje da pobjegne. Khaleed dolazi u sklonište CNI i informiše ih da je Naser dobio poruku da se napad nastavlja. Neće se pomjeriti sa mjesta kako bi im dokazao da on nema veze sa napadom. Policija je na nogama, spremna ako je istina vijest o napadu. CNI nalazi tragove o mogućnosti masovnog trovanja. Sa druge strane, Khaleedov stric sa hemičarom kontaminira vodu iz postrojenja za prečišćavanje vode. Dođu do hemičarove žene koja govori da joj je muž rekao da ne pije vodu sa česme. Fatima vodi učenike na izlet i to u fabriku vode gdje nalazi hemičara i vezana je za ogradu. Hemičar Jasir ispušta otrov u vodu, ali stiže policija. U bolnici Morey otkriva narukvicu koju je nosio jedan od francuskih agenata i sumnja da je ovo sa vodom bio lažan napad i da oni znaju više nego što govore. Da bi to dokazao, pije vodu koja je navodno otrovana.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site