Arzu zapali kolibu u kojoj su Kenan, Melek, Elif i Tugče

Elif

Elif – 411. epizoda – Arzu zapali kolibu u kojoj su Kenan, Melek, Elif i Tugče!

By  | 

Arzu zapali kolibu u kojoj su Kenan, Melek, Elif i Tugče

411: Melek ne želi izaći, ali je Kenan pita da se ne inati. Izvede je i priznaje joj da nikoga nije volio kao nnju, moli je da mu da šansu. Elif zove Kenana da dođe. Melek na kraju pristaje da se vrati u vilu. Serdar dolazi po Tugče, a Kenan javlja Selimu da dolazi kući. Alije pita Asuman da odvede Tugče u kuću. Asuman ponovo počinje raditi u Kenanovoj kuči.
Serdar pokazuje Alije papir koji dokazuje da on ima pravo uzeti kćerku. Uzima Tugče i krene napolje. Kenan dolazi. Međutim, Serdar ne izlazi iz vile dok ne povede Tugče sa sobom. Alije se onesvijesti kada vidi da je Tugče ostala. Kenan i Melek se zagrle, ne mogu vjerovati da su ponovo zajedno i da će se vjenčati. Dolazi i dan vjenčanja Kenana i Melek. Svi se spremaju. Međutim, Arzu je uspjela pobjeći iz ludnice. Melek, prelijepa, u vječanici izlazi iz sobe. Arzu dolazi do Kenana i Melek i njihove kolibice, prosipa benzin da ih zapali. U tome i uspije. Svi dotrče i dozivaju Kenana, Mele, Elif i Tugče koji su zarobljeni unutra. Arzu je nasmijana.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *