Elif od 1096. do 1100. epizode! Tufan otima dečaka!

Elif

Elif od 1096. do 1100. epizode! Tufan otima dečaka!

By  | 

Elif od 1096. do 1100. epizode! Tufan otima dečaka!
1096 epizoda
Fosforna je tužna jer je verenik vara. Mahir zove Kimet i govori joj da se za sadfa ne sumnja u nju. Leman traži od Tufana da ide, ali je on podseća da je od nje dobio trgovinu u zamenu za ćutnju. Mahir odlazi kod Melek i govori joj da postoji šansa da uskoro bude oslobodjena.

1097 epizoda
Fikret odlazi kod Melek u posetu i daje joj vesti koje joj ulivaju nadu. Za Fikret Kimet je glavna osumnjičena.Melek i Fokret su zbunjene zbog tolike mržnje u Kimet.Zatvorenice su u pripravnosti i čekaju Kimetin poziv kako bi naudile Melek.

1098 epizoda

Fikret odlazi kod Kimet i govori joj da sumnja da je ona klriva za zločine za koje je Melek optužena. Kimet se unervozi, a Fikretine sumnje su sada još jače. Kimet poziva Fidan i naredi da naude Melek, ali da je ne liše života.Jedna od zatvorenica čuje taj razgovor, te obavesti Melek i Fosfornu.Zatvorenice smišljaju plan kako da spaseu Melek. Fidan je besna jer joj plan nije uspeo, te se ne javlja Kimet.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site