Elif od 80 do 84 epizoda - Turske-Serije.Net

Elif

Elif od 80 do 84 epizoda

By  | 

Elif od 80 do 84 epizoda
80 epiyoda

Arzu se zbog Vejsela nalazi u teškoj situaciji, pa pokušava saznati gde se Melek nalazi. Zejnep je zatečena zbog istine koju je slučajno otkrila. Ona se suočava se neočekivanim problemima, dok se pokušava izbaviti iz situacije u kojoj se našla. Mala Elif će se naći u opasnoj situaciji.


81 epizoda

Arzu smatra Melek razlogom Kenanovog udaljavanja od nje, što stvara sve veću mržnju prema njoj. Sva bezuspešna nastojanja da se reši Melek uvlače strah u njene kosti da će njen brak propasti. Arzuini podmukli planovi podstiču je na sasvim drugačije planove. Osmišljeni plan vodi Melek prema propasti, ali i Melihovog saznanja koji će ga potpuno iznenaditi.

82 epizoda

Melek ostaje bespomoćna unutar podmukle igre i plana. Zejnep čini sve što je u njenoj moći kako bi je spasila. Nakon što je otkrio svu istinu i ostavio propast iza sebe, Vejsel se ipak susreće sa neočekivanom situacijom. Melih se potpuno predaje istrazi ko je osmislio gadnu zamku njegovoj sestri.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site