Elif - od 849. do 852. ep. - Parla pokušava da razdvoji Kerema i Sureju

Elif

Elif – od 849. do 852. ep. – Parla pokušava da razdvoji Kerema i Sureju!

By  | 

849: Kerem se budi, ne može da spava. Zatekne Madžide u kuhinji koja jede. Sjedne na njom. Elif upita Vildan zašto Madžide posti. Humejra je iznenađena kada joj Vildan saopšti da joj je Rana došla u posjetu. Rana se raspituje za Elif. Želi da je vidi i da joj da poklon, ispituje o njenoj prošlosti. Elif govori da joj je Vildan rodica. Humejra je krila od Madžide šta je Tarik uradio u firmi, ali Rana joj ispriča i Madžide pozli. Rana uporno ispituje Elif koja joj ne otkrije ništa. Madžide saznaje da je Vildan znala sve u vezi Tarika. Rana odlazi i zove Džema.
850: Humejra tješi Madžide, nazove Kerema i informiše ga da je Madžide pozlilo zbog Rane. Kerem je zabrinut. Tarik se pita šta Rana pokušava. Rana ispriča Džemu da je sigurna da Tarik nešto petlja u vezi Elif. Madžide traži od Kerema da ne kriju ništa od nje. Tarik se naljuti kada mu se Rana ne javlja na telefon. Melek i Žulide su zajedno sa njenim sinom i Melek se prisjeti Elif. Tarik dolazi kod Rane u stan i govori joj da ona njega voli i ne može da spletkari protiv njega. Ona mu kaže da ona voli Džema i da je sa njim. Guraju se i Rana pada, udara o sto i onesvijesti se. Tarik je uplašen. Džem dolazi i zatiče je na podu dok je Tarik pobjegao. Džem pomogne Rani. Rana ga laže da je umorna i da je pala.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!