Elif - od 963. do 971. ep. - Elif je povrijeđena u saobraćajnoj nesreći!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Elif

Elif – od 963. do 971. ep. – Elif je povrijeđena u saobraćajnoj nesreći!

By  | 

963: Kerem upozori Asli da mora da se koncentriše na posao. Ali se kasnije pokaje jer je bio oštar kada vidi da je nešto ozbiljno u pitanju. Leman je nemilosrdna prema Žulide smatrajući je krivom za Šafakov odlazak.
964: Birdže sazna od Asli šta je muči. Kerem kontakrita agenta za nekretnine kako bi pomogao Asli da nađe kuću. Parla sazna za to i misli da to Kerem radi za nju. Humejra provodi divan dan sa Levantom.
965: Parla nastoji saznati šta Kerem smjera, ali pošto ne uspije, razgovara sa firminim agentom za nekretnine. Šafak se pakuje za odlazak. Rana mora poslušati Tarikove ljude i poslati mu novac. Žulide je primorana da pošalje sina sa Tufanom.
966: Parla saznaje da je Kerem tražio kuću za Asli i ide da se obračuna sa njom. Kerem stiže na vrijeme i spriječi scenu pred radnicima. Rana uspije okrenuti Tarikove ljude protiv njega. Melek je primorana da proda Jusufov prsten kako bi Elif kupila kaput.
967: Žulide je uznemirena zbog Tufanovog pristupa i ponašanja prema Emirhanu. Leman nagovara Žulide da se pomiri sa Šafakom. Melek iznenadi Elif kaputom. Ranini ljudi slikaju Humejru sa Levantom.
968: Humejra je srećna uz Levanta. Emirhan je uzbuđen zbog priredbe koju Šafak treba pripremiti. Šafak nema snaga da mu kaže da je tražio premještaj. Kimet dojavljuje Mahiru dešavanja u vili.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site