Fanaa Ishq Mein Marjawan - 116. epizoda - Paki je šokirana što je Tara kod Agastje kući!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 116. epizoda – Paki je šokirana što je Tara kod Agastje kući!

By  | 

Paki je šokirana što je Tara kod Agastje kući!
Tara preko video poziva obaveštava Paki da je stigla na mesto takmičenja zajedno sa učiteljicom, neka se ne brine. Paki odvrati da uopšte nije zabrinuta jer zna da je njena Tara pametna devojčica. Neka dobro uradi projekat. Nakon što prekinu poziv, Agastja priđe maloj Tari i poželi joj sreću sa njenim projektom za takmičenje. Šta će da izvede? Tara mu otkrije da će napraviti projektor od kutije za cipele. Sva deca započnu rad na svojim projektima, Agastja posmatra Taru. Tara ubrzo zamoli Agastju da joj da telefon. Agastja to i uradi. Tara pusti video na njegovom telefonu, položi telefon u projektor koji je napravila i pusti video na zidu.
Nešto kasnije, Agastja objavi rezultate takmičenja, Tara je pobednica. Mala sva ushićena potrči na binu, ne može da se popne zbog visine. Agastja joj pripomogne i preda trofej. Tara veli da je znala da će biti pobednik, pa je spremila govor. Agastja je podigne u naručje da bude na visini mikrofona. Tara održi govor, svoju nagradu i svoj projekat posvećuje mami. Agastja je poljubi u obraze.
Tara preko video poziva nazove Paki i pokaže joj da je pobedila. Paki je ponosna na nju, brzo neka se nacrta kući da proslave pobedu. Tara zamoli učiteljicu da je odvede kući. Agastja veli da sva deca idu kod njega kući na posebnu zabavu. Tara mu kaže da joj je mama rekla da brzo dođe kući. Agastja predlaže da nazove mamu i obavesti je. Paki je nedostupna. Učiteljica se ponudi da ona obavesti Paki. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site